Botimet tona

KategoriaAutoriVepraShiko
DramëEnea RuçiAntabuse Shiko
PublicistikëBurim R. RamadaniTransit Shiko
DramëEkrem KryeziuBinjak siamez Shiko
PublicistikëFahri XharraUnë dhe O.J. Schmitti Shiko
PublicistikëEsad DujakaDéjà vu Shiko
DramëMentor HalitiKafe Shiko
FilozofiZheliu ZhelevFashizmi (shteti totalitar) Shiko
ProzëFlorin KelmendiNdalni trenat Shiko
ProzëVeneta ÇallpaniRikthimi Shiko
PoeziHarilla IbrahimiPasion i prangosur Shiko
PublicistikëEntela BinjakuNjë copëz Shqipëri Shiko
ProzëIlir KalemajKohë pa kohë Shiko
PublicistikëShaqir FoniqiMoisiu dhe Moisiu Shiko
PublicistikëXhemal AhmetiSeleksion Shiko
ProzëErjus MeziniDashuria në recesion Shiko
ProzëElvi SidheriEmigrantja Shiko
ProzëAdnan AbrashiNë vorbullat e jetës Shiko
ProzëMujë S. BerishaLulja e zemrës Shiko
DramëEkrem KryeziuTri drama Shiko
PublicistikëFahri XharraE vërteta historike - Shqiptarët ortodoks të Maqedonisë Shiko

 1 2 3 4 >  Fundi

KLASIKËT SHQIPTARË