Sazan Guri

Sazan Guri

Sazan Guri

Datëlindja 11.12.1956

Vendlindja Berat

Profesioni Inxhinier Gjeolog Nafte

Pozicioni Pedagog i brendshëm në Universitetin jo Publik – UFO

Pedagog i jashtëm në Universitetin jo Publik – Justiniani i Parë

Drejtor Ekzekutiv i Studios ”Konsulta e Projekte në Mjedis dhe Gjeoshkencë – G & G grup

Grada shkencore Profesor i asociuar në Gjeoshkencë, Doktor i Shkencave në fushën e Gjeologjisë, me Disertacionin “Interpretimi i Stratigrafisë Sekuenciale në Depozitimet Mollasike të UPA-së”

Adresa Rr. “Vaso Pasha”, Pall. Mjelma, Kati - 7, TIRANë

Tel., Mob., 04 22 500 60, 068 20 70 560

E-mail info@gggroup-al.com, sazanguri@gmail.com

Web www.gggroup-al.com www.aleancaekologjike-al.com


KLASIKËT SHQIPTARË