Baton Haxhiu

Baton Haxhiu

Baton Haxhiu, i lindur me 1967, është gazetar, analist dhe publicist i njohur nga Prishtina.

Është fitues i çmimit prestigjioz CPJ International Press Freedom Award.

Për shumë vite ishte kryeredaktor i "Koha Ditore", gazetës së parë të pavarur në Kosovë. Aktualisht është drejtor në TV Klan Kosova. 

Është autor i librave "Lufta Ndryshe" dhe "Shkëlzen Maliqi - Shembja e Jugosllavisë, Kosova dhe rrëfime të tjera".

Baton Haxhiu: "Lufta ndryshe"
Baton Haxhiu: "Lufta ndryshe"

ISBN: 978-9951-641-24-1


KLASIKËT SHQIPTARË